Ukens want

31.08.2014 - 20:14

must have: skinnjakke

God søndag alle sammen! I morgen er det faktisk den første offisielle høstdagen (1. september!!), som gjør at jeg for fullt har begynt å tenke på hva jeg trenger av klær til høsten. Så kom jeg på at min kjære skinnjakke jeg har hatt i flere år har blitt ødelagt, som gjør at jeg må kjøpe ny. For er det noe man alltid trenger og alltid kommer til å få bruk for, så er det skinnjakke!!

 

Rihanna og Miranda Kerr rocker skinnjakkene sine!

Det er nok ikke bare jeg som trenger en slik, så jeg har funnet frem noen av mine favoritter til dere. Både noen på budsjett og noen for de som vil investere i en litt dyrere, men som holder i laang tid, det foretrekker hvertfall jeg.

 Starter med de litt dyrere, men som har svært god kvalitet og alt i alt er en svært god investering i forholdtil å kjøpe ny hvert år. Mitt favorittmerke innenfor skinnjakker er MUUBA. Du kan trykke HER for å komme til hjemmesiden og kikke selv, eller se på noen jeg har valgt ut. Denne her bare elsker jeg! Det er semsket skinn, men bare tenk og kunne bruke denne hele høsten! ♥ Du finner den HER.

Den perfekte klassiske skinnjakken! Den er også den billigste jeg fant på MUUBA. Denne her bruker man garantert livet ut! Du finner den HER.

 

Har også blitt tipset om at Zalando (hjemmesiden HER)  har mange fine skinnjakker til alle slags priser, så jeg har tittet litt der også:


1. KVALITET: Med pelsfor inni. Perfekt, kan brukes hele vinteren! Du finner den HER.// BUDSJETT: Klassisk med vaffelmønster HER.

 

1. KVALITET: Både semsket og vanlig skinn, i sort HER. // 2. BUDSJETT: Klassisk sort HER.

 

Blir garantert en av disse jeg kjøper! Må bare klare og bestemme meg for hvilken!

♥ Noen du likte? Gi gjerne tilbakemeldinger!31.08.2014 - 12:00

obsession: gullsmykker

God søndag alle sammen! Sitter nå og surfer litt på nettet på jakt etter smykker. Ja, SMYKKER er min obsession #1 at the moment. Men det er spesielt superenkle, tynne gullsmykker, og gjerne bruke flere samtidig. Det er så utrolig fint og det gjør virkelig hvert eneste antrekk så utrolig mye mer gjennomført og fint.

I tillegg så drar smykker oppmerksomheten til ansiktet ditt, og det sier vi vel ikke nei til?

 

 

 

Synes det er så fint! Må skaffe meg noen sånne assa..♥

Hva synes du om slike smykker?

10.09.2013 - 21:06

Ukens want

Bare litt forskjellige ting som ligger øverst på ønskelisten min fortiden ♥

 

Blir bare mer og mer forelsket i klokker! Har en Michael Kors klokke som jeg fikk til jul som jeg bruker hver eneste dag! Klokker er både nyttige og de pynter virkelig opp ett antrekk! 

1. Fra Daniel Wellington og jeg er virkelig bar helt frelst! Den er bare så kul, lekker og stilren på samme tid. Denne skal være mitt neste kjøp, no doubt! 1500kr

2. Har også helt falt for gullklokker! Hvis man klarer å style gull ser det bare dødsbra ut ♥ Denne fra Marc Jacobs var bare såå enkel og elegant. ca. 1500kr

 

Åå hvor deilig ser ikke disse genserne ut!? Selv om det ser ut som om sommeren ikke har gitt seg helt enda vet vi alle at det kommer de kalde, kjølige høstkveldene hvor du bare vil pakke deg ned i et teppe og sovne. Men bare tenk så deilig det kunne vært å pakke seg inn i en av disse herlighetene ♥ Alle genserne over er fra Acne, de har fått inn så utrolig mye fint i nå, anbefaler alle (selvom det kanskje er litt dyrt) å kikke på alt det fine de har nå. Jeg har hvertfall bestemt meg for at jeg skal ta meg råd til en slik deilig genser til å ha utover høsten/vinteren.

 

♥ Var det noe du likte?

fashionbloggern

fashionbloggern

18, Oslo

18 year old girl currently living in Oslo. Fashion obsessed

Kategorier

Arkiv

hits