august 2014

31.08.2014 - 20:14

must have: skinnjakke

God søndag alle sammen! I morgen er det faktisk den første offisielle høstdagen (1. september!!), som gjør at jeg for fullt har begynt å tenke på hva jeg trenger av klær til høsten. Så kom jeg på at min kjære skinnjakke jeg har hatt i flere år har blitt ødelagt, som gjør at jeg må kjøpe ny. For er det noe man alltid trenger og alltid kommer til å få bruk for, så er det skinnjakke!!

 

Rihanna og Miranda Kerr rocker skinnjakkene sine!

Det er nok ikke bare jeg som trenger en slik, så jeg har funnet frem noen av mine favoritter til dere. Både noen på budsjett og noen for de som vil investere i en litt dyrere, men som holder i laang tid, det foretrekker hvertfall jeg.

 Starter med de litt dyrere, men som har svært god kvalitet og alt i alt er en svært god investering i forholdtil å kjøpe ny hvert år. Mitt favorittmerke innenfor skinnjakker er MUUBA. Du kan trykke HER for å komme til hjemmesiden og kikke selv, eller se på noen jeg har valgt ut. Denne her bare elsker jeg! Det er semsket skinn, men bare tenk og kunne bruke denne hele høsten! ♥ Du finner den HER.

Den perfekte klassiske skinnjakken! Den er også den billigste jeg fant på MUUBA. Denne her bruker man garantert livet ut! Du finner den HER.

 

Har også blitt tipset om at Zalando (hjemmesiden HER)  har mange fine skinnjakker til alle slags priser, så jeg har tittet litt der også:


1. KVALITET: Med pelsfor inni. Perfekt, kan brukes hele vinteren! Du finner den HER.// BUDSJETT: Klassisk med vaffelmønster HER.

 

1. KVALITET: Både semsket og vanlig skinn, i sort HER. // 2. BUDSJETT: Klassisk sort HER.

 

Blir garantert en av disse jeg kjøper! Må bare klare og bestemme meg for hvilken!

♥ Noen du likte? Gi gjerne tilbakemeldinger!31.08.2014 - 12:00

obsession: gullsmykker

God søndag alle sammen! Sitter nå og surfer litt på nettet på jakt etter smykker. Ja, SMYKKER er min obsession #1 at the moment. Men det er spesielt superenkle, tynne gullsmykker, og gjerne bruke flere samtidig. Det er så utrolig fint og det gjør virkelig hvert eneste antrekk så utrolig mye mer gjennomført og fint.

I tillegg så drar smykker oppmerksomheten til ansiktet ditt, og det sier vi vel ikke nei til?

 

 

 

Synes det er så fint! Må skaffe meg noen sånne assa..♥

Hva synes du om slike smykker?

31.08.2014 - 10:00

ukens stilikon: kylie jenner

Hei kjære lesere! Dere skulle bare visst hvor lenge jeg har ventet på å kunne si (skrive) dette! ♥ ahh, så deilig og endelig kunne sitte her å skrive et nytt innlegg. Det er ubegripelig at det snart er et år siden jeg blogget sist, men mye har skjedd de siste månede som har gjort at det bare ble for mye for meg å håndtere alt jeg holdt på med, men nå er jeg tilbake, forhåpentligvis stronger than ever!:D

Jeg har masse motivasjon til å blogge 24/7, og setter svært stor pris på om dere også gidder å tipse meg litt om det dere vil at jeg skal skrive mest om!

For øyeblikket sitter jeg her med tekoppen min og hører på Tenerife Sea av Ed Sheeran. Den er fiin den! ♥ dere burde få høre på den dere også:

Over til noe annet.
Er det bare jeg som er litt obsessed med stilen til Kylie Jenner? Jeg synes hun er så kul, spesielt med det korte håret! Men nå er jeg jo også ganske avhengig av Keeping Up With The Kardashians da.. haha. 
 

Er det bare jeg som er litt obsessed med stilen til Kylie Jenner? Jeg synes hun er så kul, spesielt med det korte håret! Men nå er jeg jo også ganske avhengig av Keeping Up With The Kardashians også da.. haha. 


Noen andre som digger stilen til Kylie Jenner og Keeping up with the kardashians?

fashionbloggern

fashionbloggern

16, Oslo

Hei! Jeg er en jente på 16 år fra Oslo. På bloggen min får du et innblikk i mine innerste tanker, daglig inspirasjon og andre jentegreier. Legg gjerne igjen din bloggadresse, så kan jeg ta en titt. klem

Kategorier

Arkiv

hits