mars 2013

25.03.2013 - 00:08

spring style

Selvom det fortsatt er snø her i Norge, begynner det jo å nærme seg ordentlig vår og sommer. Her er vårens/sommerens hotteste trender:

 

BLACK AND WHITE:

Hvitt og sort er grunnlaget for denne sesongen. Sett sammen en skarp to-toners look ved å bruke spesielt disse to fargene.

Striper er "in" denne sesongen, her kan du egentlig velge litt hva du vil, men særlig hvite og sorte striper er spesielt populært. Men pass på! Tykke brede striper, ikke noen tynne fislete greier. Jo større jo bedre :)


(Bilder fra Fashion Week)

 

COLOR CODE:

Sterke farger er et must denne sommeren! Kjøp fargerike kjoler, shorts, skjørt osv.

How to wear this trend:

1. Synes du det blir for mye farger, kan du bruke pastellfarger til å dimme de sterke fargene litt ned. Eks: en jakke i bare en litt lysere farge.

2. "Plastic is fantastic!" Gjennomsiktig accessories er perfekt til denne looken!


(Bilder fra Fashion Week)

 

WHITE LIGHT:

Høres kanskje litt rart ut, men hvitt er også "in" denne sesongen. Hvitt er jo superenkelt å kombinere, så ved å bruke en hvit kjole kan du stæsje den opp slik at det blir et helt nytt antrekk hver gang.

How to wear this trend:

1. Sølvsko passer perfekt til en hvit kjole.

2. "Lucite heels" (søk det opp på google hvis du er usikker..)

3. Hvit og beige er en superduo!

(Bilder fra Fashion Week)

Noe som var nyttig? ♥

20.03.2013 - 22:02

inspirasjonskilder

Får ofte spørsmål om hvor jeg får inspirasjonen min fra. Jeg får jo sikkert som alle andre, inspirasjon fra moteblogger, moteblader, klesbutikker osv., men det er en moteblogger jeg er nødt til å si er min største inspirasjonskilde!

 

ANGELICA BLICK
Denne svenske jenta har en fantastisk stil! Hun legger også mye arbeid i bloggen. Hvert eneste outfitbilde er så godt utført og ja.. Dere må bare virkelig ta turen innom hennes blogg! Dere kan besøke den HER

 

Har hun ikke bare helt fantastisk stil?!

fashionbloggern

fashionbloggern

18, Oslo

18 year old girl currently living in Oslo. Fashion obsessed

Kategorier

Arkiv

hits