januar 2013

25.01.2013 - 23:50

hittin' town

Det perfekte antrekket til en dag i byen! Selfølgelig når det blir en del varmere enn det er nå.. Skulle ønske alle disse herlighetene var mine! Har ikke så mye å skrive om i dag, så jeg må beklage for en dårlig bloggdag fra min side, men kommenter gjerne tips til hva jeg kan skrive om, og legg gjerne igjen bloggadressen din så kan jeg ta en tur innom!;)

Hva er dine planer fro helgen?

25.01.2013 - 22:51

words of wisdom

♥ ♥

Noen som kjenner seg igjen?
23.01.2013 - 22:23

ukens want: retrobriller

Hei! Enda en ukens want:) denne gangen om den populære trenden med retrosolbrillene. Jeg elsker denne trenden og synes slike briller er dødskule! Lengter sånn etter sommer nå, så måtte bare minne meg på at det ikker er såå veldig lenge til lysere tider og litt varmere temperatur.. ♥ hehe. 

Her er da en liten "guide" til dere som ønsker dere slike retro solbriller, men kanskje sliter med å finne de.

 

1. Lilla, gjennomsiktige HER // 2. Sorte HER// 3. Mønstrete HER

 

1. Store, runde HER // 2. Ray-Ban aviator HER  // 3. Store, runde, mønstrete HER

 

1. Mønstrete HER // 2. Mintfargede HER

 

Synes alle er såå fine! ♥

Hva synes du om solbrillene? // Liker du retro trenden?

23.01.2013 - 19:15

words of wisdom

 

Åå ble så glad av å lese denne! Husker så utrolig godt hvordan det var å være liten, og jeg savner det så sykt! Kjenner meg igjen i alt, haha! Har ikke mye tid i dag, så jeg beklager for dårlig blogging, men sånn må det bare bli noen ganger hvis man vil ha tid til alt annet..;) Blogger så fort jeg får tid!

Noen som kjente seg igjen? ♥

21.01.2013 - 18:37

studded bag

Hei! Ville bare tipse dere om en video jeg fant på youtube om å lage sin egen nagleveske som ligner på Alexander Wang veskene:) de er jo så kule, men jeg kan ikke ta meg råd til en på en god stund og da er jo dette genialt! 

 

 

Har du noen prosjekter som dette du vil starte på?

21.01.2013 - 13:52

summer, I miss you

Savner sommeren så sykt kjenner jeg! Fargerik neglelakk, slitt denim shorts, retro solbriller i pastellfarger..♥ Ja, dere ser jo over hvor tankene mine ligger fortiden. Gleder meg sånn til å kjøpe inn nye sommerklær og tilbehør og legge parkasen i kjelleren! Hater vinteren akkurat nå!

shorts Runwaydreamz // neglelakk Essie (vet ikke hva fargen heter, men er i hvertfall en mintfarge) // solbriller HER // søte og fargerike sandaler Accessorize // skjorte HER // lommebok Marc Jacobs (har aldri sett denne fargen før med sølv i midten, men likte veldig godt kombinasjonen!)

 

Gleder du deg til sommeren? // Hva synes du om antrekket?

20.01.2013 - 20:36

inspo #5
 

Hva synes du om bildene?

20.01.2013 - 16:58

stylingtips: kle deg slank!

Nå har jeg da prøvd å komme på så mange stylingtips jeg kan, for jeg tenkte at det kanskje kunne være et morsomt innlegg. Si ifra om dere liker det!:) Jeg har lagt fokus på hvordan man kan kle seg slank som blir mest om kjoler, hvor mange kan føle at kroppen buler ut på feil steder.

 

1. Mønster: Tenk på mønstrene du kler deg i. På en tettsittende kjole kan dette ha veldig mye å si når det handler om figuren. Horisontale striper kan ofte få deg til å se bredere ut, mens loddrette linjer kan ha motsattvirkning.  Så denne kjolen på H&M, og synes den var det perfekte eksempelet på en kjole med riktig mønster:

Stripene som peker skrått inn mot midjen, fremhever det partiet hvor vi er smalest, noe som gjør at du ser slankere ut. Den har loddrette striper fra midjen og ned, altså over rumpen og hoftene hvor man ofte kan se litt bred ut. Slike kjoler kan gjøre mirakler!

 

2. Farger: Som sikkert mange allerede vet kan mørke farger få deg til å se slankere ut, mens lyse farger kan få kroppen til å se litt større og bredere ut. Dette virker akkurat som om du hadde gått inn i et rom med mørke vegger. Rommet virker mye mindre enn et rom i samme størrelse, men som har lyse vegger. Dette gjelder mest tettsittende kjoler. Velg mørke farger!

 

3. Formen på kjolen: Dette er kanskje det viktigste. Du vil ikke ha på en kjole som fremhever steder på kroppen som du helst ikke vil skal synes så godt. Et utrolig godt tips er å ha en kjole som går inn/trang der du er tynnest, som ofte er rundt midjen. Med en slik kjole ser du med en gang mye tynnere ut siden den fremhever dine slanke steder på kroppen. Ikke kjøp en kjole du føler fremhever de gale stedene på kroppen! Kjolen over er det perfekte eksempel så prøv og let etter sånne kjoler, hvis du sliter med dette.

 

4. Lengde: Dette gjelder spesielt de som kanskje ikke er helt fornøyd med høyden sin, altså ikke for å kle seg slankere, men det er minst like viktig! Føler du deg lav, IKKE velg kjoler som stopper over knærne eller midt på leggen! (Maxikjoler som går helt ned til ankelen er jo noe annet..) Velg kjoler som går over knærne, dette får deg til å se mye høyere ut med lengre ben. Det trenger ikke å være en kjole som stopper rett under rumpa, bare rett over knærne er bra nok i massevis!

 

Her er ett eksempel på hvordan en kjole IKKE skal være! Den er løs og posete rundt midjen hvor man er tynnest og blir trangere over hoftene hvor man er bredere og den går over knærne. Det eneste bra med denne kjolen er at den har en mørk farge, men det hjelper ikke i det heletatt når kjolen har en så gal form.

Håper dette var nyttig! Gi tilbakemelding!:)

 

Hva synes du om tipsene? // Noe du synes virket hjelpsomt?

fashionbloggern

fashionbloggern

18, Oslo

18 year old girl currently living in Oslo. Fashion obsessed

Kategorier

Arkiv

hits