Blogg

02.09.2014 - 20:48

favorittblogger

CAMILLA PHIL:

Hun har en utrolig fin stil, synes jeg, og jeg elsker innleggene hennes! Absolutt verdt et besøk!

 

 

ANGELICA BLICK:

Denne svenske jenta er bare sinnsyk kul, og klesstilen hennes er virkelig fantastisk. Drømmer om å ha en garderobe som hennes en dag, så hvis du vil få litt inspirasjon eller bare nyte de fine bildene hun tar, er denne absolutt verdt et besøk!

 

 

Noen flere som leser disse bloggene? ♥

31.10.2013 - 19:31

street style

 

 

Er det noe jeg virkelig har begynt å elske er det litt store rutete skjorter ♥ det er bare så utrolig kult! Synes også det er skikkelig kult å knyte den rundt livet og det begynner også å bli en ganske stor trend. Ganske deilig å slippe å gå å bære på genseren, men allikevel se kul ut! Et antrekk jeg har satt sammen:

If it's something I really love, it has to be big and patterned shirts ♥ they're just sooo cool! I also think it's really cool to tie it around your waist which also is starting to get like a big trend. Quite nice that you don't need to hold your sweater all the time but still look fashionable! This is an outfit I put together:

 

Hat random // bag ZARA // shirt IRO // skater skirt random // shoes Dr. Martens (I love Dr. Martens! They're so edgy and cool and can really make an outfit a bit rougher)

 

Hvilken trend har du forelsket deg helt i? ♥ Which trend have you fallen in love with?

09.09.2013 - 22:33

B&W

Åå jeg elsker virkelig dette antrekket! Skal sørge for å skaffe meg alt sammen! ♥

Hva synes du?

25.03.2013 - 00:08

spring style

Selvom det fortsatt er snø her i Norge, begynner det jo å nærme seg ordentlig vår og sommer. Her er vårens/sommerens hotteste trender:

 

BLACK AND WHITE:

Hvitt og sort er grunnlaget for denne sesongen. Sett sammen en skarp to-toners look ved å bruke spesielt disse to fargene.

Striper er "in" denne sesongen, her kan du egentlig velge litt hva du vil, men særlig hvite og sorte striper er spesielt populært. Men pass på! Tykke brede striper, ikke noen tynne fislete greier. Jo større jo bedre :)


(Bilder fra Fashion Week)

 

COLOR CODE:

Sterke farger er et must denne sommeren! Kjøp fargerike kjoler, shorts, skjørt osv.

How to wear this trend:

1. Synes du det blir for mye farger, kan du bruke pastellfarger til å dimme de sterke fargene litt ned. Eks: en jakke i bare en litt lysere farge.

2. "Plastic is fantastic!" Gjennomsiktig accessories er perfekt til denne looken!


(Bilder fra Fashion Week)

 

WHITE LIGHT:

Høres kanskje litt rart ut, men hvitt er også "in" denne sesongen. Hvitt er jo superenkelt å kombinere, så ved å bruke en hvit kjole kan du stæsje den opp slik at det blir et helt nytt antrekk hver gang.

How to wear this trend:

1. Sølvsko passer perfekt til en hvit kjole.

2. "Lucite heels" (søk det opp på google hvis du er usikker..)

3. Hvit og beige er en superduo!

(Bilder fra Fashion Week)

Noe som var nyttig? ♥

20.03.2013 - 22:02

inspirasjonskilder

Får ofte spørsmål om hvor jeg får inspirasjonen min fra. Jeg får jo sikkert som alle andre, inspirasjon fra moteblogger, moteblader, klesbutikker osv., men det er en moteblogger jeg er nødt til å si er min største inspirasjonskilde!

 

ANGELICA BLICK
Denne svenske jenta har en fantastisk stil! Hun legger også mye arbeid i bloggen. Hvert eneste outfitbilde er så godt utført og ja.. Dere må bare virkelig ta turen innom hennes blogg! Dere kan besøke den HER

 

Har hun ikke bare helt fantastisk stil?!

25.01.2013 - 23:50

hittin' town

Det perfekte antrekket til en dag i byen! Selfølgelig når det blir en del varmere enn det er nå.. Skulle ønske alle disse herlighetene var mine! Har ikke så mye å skrive om i dag, så jeg må beklage for en dårlig bloggdag fra min side, men kommenter gjerne tips til hva jeg kan skrive om, og legg gjerne igjen bloggadressen din så kan jeg ta en tur innom!;)

Hva er dine planer fro helgen?

25.01.2013 - 22:51

words of wisdom

♥ ♥

Noen som kjenner seg igjen?
23.01.2013 - 22:23

ukens want: retrobriller

Hei! Enda en ukens want:) denne gangen om den populære trenden med retrosolbrillene. Jeg elsker denne trenden og synes slike briller er dødskule! Lengter sånn etter sommer nå, så måtte bare minne meg på at det ikker er såå veldig lenge til lysere tider og litt varmere temperatur.. ♥ hehe. 

Her er da en liten "guide" til dere som ønsker dere slike retro solbriller, men kanskje sliter med å finne de.

 

1. Lilla, gjennomsiktige HER // 2. Sorte HER// 3. Mønstrete HER

 

1. Store, runde HER // 2. Ray-Ban aviator HER  // 3. Store, runde, mønstrete HER

 

1. Mønstrete HER // 2. Mintfargede HER

 

Synes alle er såå fine! ♥

Hva synes du om solbrillene? // Liker du retro trenden?

23.01.2013 - 19:15

words of wisdom

 

Åå ble så glad av å lese denne! Husker så utrolig godt hvordan det var å være liten, og jeg savner det så sykt! Kjenner meg igjen i alt, haha! Har ikke mye tid i dag, så jeg beklager for dårlig blogging, men sånn må det bare bli noen ganger hvis man vil ha tid til alt annet..;) Blogger så fort jeg får tid!

Noen som kjente seg igjen? ♥

21.01.2013 - 18:37

studded bag

Hei! Ville bare tipse dere om en video jeg fant på youtube om å lage sin egen nagleveske som ligner på Alexander Wang veskene:) de er jo så kule, men jeg kan ikke ta meg råd til en på en god stund og da er jo dette genialt! 

 

 

Har du noen prosjekter som dette du vil starte på?

21.01.2013 - 13:52

summer, I miss you

Savner sommeren så sykt kjenner jeg! Fargerik neglelakk, slitt denim shorts, retro solbriller i pastellfarger..♥ Ja, dere ser jo over hvor tankene mine ligger fortiden. Gleder meg sånn til å kjøpe inn nye sommerklær og tilbehør og legge parkasen i kjelleren! Hater vinteren akkurat nå!

shorts Runwaydreamz // neglelakk Essie (vet ikke hva fargen heter, men er i hvertfall en mintfarge) // solbriller HER // søte og fargerike sandaler Accessorize // skjorte HER // lommebok Marc Jacobs (har aldri sett denne fargen før med sølv i midten, men likte veldig godt kombinasjonen!)

 

Gleder du deg til sommeren? // Hva synes du om antrekket?

20.01.2013 - 16:58

stylingtips: kle deg slank!

Nå har jeg da prøvd å komme på så mange stylingtips jeg kan, for jeg tenkte at det kanskje kunne være et morsomt innlegg. Si ifra om dere liker det!:) Jeg har lagt fokus på hvordan man kan kle seg slank som blir mest om kjoler, hvor mange kan føle at kroppen buler ut på feil steder.

 

1. Mønster: Tenk på mønstrene du kler deg i. På en tettsittende kjole kan dette ha veldig mye å si når det handler om figuren. Horisontale striper kan ofte få deg til å se bredere ut, mens loddrette linjer kan ha motsattvirkning.  Så denne kjolen på H&M, og synes den var det perfekte eksempelet på en kjole med riktig mønster:

Stripene som peker skrått inn mot midjen, fremhever det partiet hvor vi er smalest, noe som gjør at du ser slankere ut. Den har loddrette striper fra midjen og ned, altså over rumpen og hoftene hvor man ofte kan se litt bred ut. Slike kjoler kan gjøre mirakler!

 

2. Farger: Som sikkert mange allerede vet kan mørke farger få deg til å se slankere ut, mens lyse farger kan få kroppen til å se litt større og bredere ut. Dette virker akkurat som om du hadde gått inn i et rom med mørke vegger. Rommet virker mye mindre enn et rom i samme størrelse, men som har lyse vegger. Dette gjelder mest tettsittende kjoler. Velg mørke farger!

 

3. Formen på kjolen: Dette er kanskje det viktigste. Du vil ikke ha på en kjole som fremhever steder på kroppen som du helst ikke vil skal synes så godt. Et utrolig godt tips er å ha en kjole som går inn/trang der du er tynnest, som ofte er rundt midjen. Med en slik kjole ser du med en gang mye tynnere ut siden den fremhever dine slanke steder på kroppen. Ikke kjøp en kjole du føler fremhever de gale stedene på kroppen! Kjolen over er det perfekte eksempel så prøv og let etter sånne kjoler, hvis du sliter med dette.

 

4. Lengde: Dette gjelder spesielt de som kanskje ikke er helt fornøyd med høyden sin, altså ikke for å kle seg slankere, men det er minst like viktig! Føler du deg lav, IKKE velg kjoler som stopper over knærne eller midt på leggen! (Maxikjoler som går helt ned til ankelen er jo noe annet..) Velg kjoler som går over knærne, dette får deg til å se mye høyere ut med lengre ben. Det trenger ikke å være en kjole som stopper rett under rumpa, bare rett over knærne er bra nok i massevis!

 

Her er ett eksempel på hvordan en kjole IKKE skal være! Den er løs og posete rundt midjen hvor man er tynnest og blir trangere over hoftene hvor man er bredere og den går over knærne. Det eneste bra med denne kjolen er at den har en mørk farge, men det hjelper ikke i det heletatt når kjolen har en så gal form.

Håper dette var nyttig! Gi tilbakemelding!:)

 

Hva synes du om tipsene? // Noe du synes virket hjelpsomt?

fashionbloggern

fashionbloggern

18, Oslo

18 year old girl currently living in Oslo. Fashion obsessed

Kategorier

Arkiv

hits