31.08.2014 - 20:14

must have: skinnjakke

God søndag alle sammen! I morgen er det faktisk den første offisielle høstdagen (1. september!!), som gjør at jeg for fullt har begynt å tenke på hva jeg trenger av klær til høsten. Så kom jeg på at min kjære skinnjakke jeg har hatt i flere år har blitt ødelagt, som gjør at jeg må kjøpe ny. For er det noe man alltid trenger og alltid kommer til å få bruk for, så er det skinnjakke!!

 

Rihanna og Miranda Kerr rocker skinnjakkene sine!

Det er nok ikke bare jeg som trenger en slik, så jeg har funnet frem noen av mine favoritter til dere. Både noen på budsjett og noen for de som vil investere i en litt dyrere, men som holder i laang tid, det foretrekker hvertfall jeg.

 Starter med de litt dyrere, men som har svært god kvalitet og alt i alt er en svært god investering i forholdtil å kjøpe ny hvert år. Mitt favorittmerke innenfor skinnjakker er MUUBA. Du kan trykke HER for å komme til hjemmesiden og kikke selv, eller se på noen jeg har valgt ut. Denne her bare elsker jeg! Det er semsket skinn, men bare tenk og kunne bruke denne hele høsten! ♥ Du finner den HER.

Den perfekte klassiske skinnjakken! Den er også den billigste jeg fant på MUUBA. Denne her bruker man garantert livet ut! Du finner den HER.

 

Har også blitt tipset om at Zalando (hjemmesiden HER)  har mange fine skinnjakker til alle slags priser, så jeg har tittet litt der også:


1. KVALITET: Med pelsfor inni. Perfekt, kan brukes hele vinteren! Du finner den HER.// BUDSJETT: Klassisk med vaffelmønster HER.

 

1. KVALITET: Både semsket og vanlig skinn, i sort HER. // 2. BUDSJETT: Klassisk sort HER.

 

Blir garantert en av disse jeg kjøper! Må bare klare og bestemme meg for hvilken!

♥ Noen du likte? Gi gjerne tilbakemeldinger!fashionbloggern

fashionbloggern

16, Oslo

Hei! Jeg er en jente på 16 år fra Oslo. På bloggen min får du et innblikk i mine innerste tanker, daglig inspirasjon og andre jentegreier. Legg gjerne igjen din bloggadresse, så kan jeg ta en titt. klem

Kategorier

Arkiv

hits