31.08.2014 - 10:00

ukens stilikon: kylie jenner

Hei kjære lesere! Dere skulle bare visst hvor lenge jeg har ventet på å kunne si (skrive) dette! ♥ ahh, så deilig og endelig kunne sitte her å skrive et nytt innlegg. Det er ubegripelig at det snart er et år siden jeg blogget sist, men mye har skjedd de siste månede som har gjort at det bare ble for mye for meg å håndtere alt jeg holdt på med, men nå er jeg tilbake, forhåpentligvis stronger than ever!:D

Jeg har masse motivasjon til å blogge 24/7, og setter svært stor pris på om dere også gidder å tipse meg litt om det dere vil at jeg skal skrive mest om!

For øyeblikket sitter jeg her med tekoppen min og hører på Tenerife Sea av Ed Sheeran. Den er fiin den! ♥ dere burde få høre på den dere også:

Over til noe annet.
Er det bare jeg som er litt obsessed med stilen til Kylie Jenner? Jeg synes hun er så kul, spesielt med det korte håret! Men nå er jeg jo også ganske avhengig av Keeping Up With The Kardashians da.. haha. 
 

Er det bare jeg som er litt obsessed med stilen til Kylie Jenner? Jeg synes hun er så kul, spesielt med det korte håret! Men nå er jeg jo også ganske avhengig av Keeping Up With The Kardashians også da.. haha. 


Noen andre som digger stilen til Kylie Jenner og Keeping up with the kardashians?

Alida Madelen

31.08.2014 - 11:34

Fine blogg du har!

fashionbloggern

02.09.2014 - 20:16

Alida Madelen: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

fashionbloggern

fashionbloggern

16, Oslo

Hei! Jeg er en jente på 16 år fra Oslo. På bloggen min får du et innblikk i mine innerste tanker, daglig inspirasjon og andre jentegreier. Legg gjerne igjen din bloggadresse, så kan jeg ta en titt. klem

Kategorier

Arkiv

hits