20.01.2013 - 16:58

stylingtips: kle deg slank!

Nå har jeg da prøvd å komme på så mange stylingtips jeg kan, for jeg tenkte at det kanskje kunne være et morsomt innlegg. Si ifra om dere liker det!:) Jeg har lagt fokus på hvordan man kan kle seg slank som blir mest om kjoler, hvor mange kan føle at kroppen buler ut på feil steder.

 

1. Mønster: Tenk på mønstrene du kler deg i. På en tettsittende kjole kan dette ha veldig mye å si når det handler om figuren. Horisontale striper kan ofte få deg til å se bredere ut, mens loddrette linjer kan ha motsattvirkning.  Så denne kjolen på H&M, og synes den var det perfekte eksempelet på en kjole med riktig mønster:

Stripene som peker skrått inn mot midjen, fremhever det partiet hvor vi er smalest, noe som gjør at du ser slankere ut. Den har loddrette striper fra midjen og ned, altså over rumpen og hoftene hvor man ofte kan se litt bred ut. Slike kjoler kan gjøre mirakler!

 

2. Farger: Som sikkert mange allerede vet kan mørke farger få deg til å se slankere ut, mens lyse farger kan få kroppen til å se litt større og bredere ut. Dette virker akkurat som om du hadde gått inn i et rom med mørke vegger. Rommet virker mye mindre enn et rom i samme størrelse, men som har lyse vegger. Dette gjelder mest tettsittende kjoler. Velg mørke farger!

 

3. Formen på kjolen: Dette er kanskje det viktigste. Du vil ikke ha på en kjole som fremhever steder på kroppen som du helst ikke vil skal synes så godt. Et utrolig godt tips er å ha en kjole som går inn/trang der du er tynnest, som ofte er rundt midjen. Med en slik kjole ser du med en gang mye tynnere ut siden den fremhever dine slanke steder på kroppen. Ikke kjøp en kjole du føler fremhever de gale stedene på kroppen! Kjolen over er det perfekte eksempel så prøv og let etter sånne kjoler, hvis du sliter med dette.

 

4. Lengde: Dette gjelder spesielt de som kanskje ikke er helt fornøyd med høyden sin, altså ikke for å kle seg slankere, men det er minst like viktig! Føler du deg lav, IKKE velg kjoler som stopper over knærne eller midt på leggen! (Maxikjoler som går helt ned til ankelen er jo noe annet..) Velg kjoler som går over knærne, dette får deg til å se mye høyere ut med lengre ben. Det trenger ikke å være en kjole som stopper rett under rumpa, bare rett over knærne er bra nok i massevis!

 

Her er ett eksempel på hvordan en kjole IKKE skal være! Den er løs og posete rundt midjen hvor man er tynnest og blir trangere over hoftene hvor man er bredere og den går over knærne. Det eneste bra med denne kjolen er at den har en mørk farge, men det hjelper ikke i det heletatt når kjolen har en så gal form.

Håper dette var nyttig! Gi tilbakemelding!:)

 

Hva synes du om tipsene? // Noe du synes virket hjelpsomt?

Stikkord:

Lina

20.01.2013 - 20:08

Tusen takk for tipset

Skriv en ny kommentar

fashionbloggern

fashionbloggern

16, Oslo

Hei! Jeg er en jente på 16 år fra Oslo. Jeg liker å blogge om alt fra jentegreier til mine innerste tanker. Legg gjerne igjen din bloggadresse, så kan jeg ta en titt. klem

Kategorier

Arkiv

hits